Omnia lonac - pećnica na svakom brodu
Pećnica na svakom brodu
Pećnica na svakom brodu
Pećnica na svakom brodu
Pećnica na svakom brodu
Pećnica na svakom brodu
Pećnica na svakom brodu
Kod kuće smo navikli kuhati u pećnici, međutim na brodu je to često puno teže. Mnogi brodovi nemaju pećnice, a oni koji imaju nevoljko ju koriste. Prvo zato što troši puno plina i drugo, jer je ljeti previše toplo u kabini da bi se dodatno zagrijavala dugim gorjenjem pećnice. A neki se boje gašenja pećnice ili čak eksplozije.
Omnia je specifično dizajnirana posuda u tri dijela koji čine zatvoreni sustav i omogućavaju izrazito efikasnu distribucije topline. Tako da se u Omnia posudi može peći hrana na najmanjem plameniku s najmanjom vatrom.
Posuda je napravljena od čelika i aluminija tako da je lagana i može se rastaviti pa ne zauzima puno prostora i lako se posprema na brodu. Sada možete spremati hranu iz pećnice i na brodu bez puno plina i bez nepotrebne topline.
Omnia pećnica je prikladna za pripremanje kruha i peciva, a i pečenja kao što bi se radilo ispod peke. Izrazito je dobra za pripremanje lignji s krumpirima ili hobotnice, kao i janjetine ili piletine s krumpirom i povrćem.
Posuda dolazi zapakirana u svojoj torbici sa priručnikom o upotrebi i knjigom recepata za dodatnu inspiraciju.
Korisne recepte možete naći na stranici: omniasweden.com
ili nas kontaktirajte za svoj primjerak kuharice!